Peja.de :: Sporti dhe sportdashësit :: Sporti dhe sportdashësit
|
Ronaldo pranon disfatën nga Messi
|
|
| Edonisi |
Postuar më 21-04-2010 00:47
|
|
Administratorë Afishime: 126 Regjistruar më: 10.04.10 |
Ronaldo pranon disfatën nga Messi 19 Prill, 2010 Superylli i Real Madridit, Cristiano Ronaldo ka pranuar humbjen kundër Lionel Messit por ai thotë se Argjentinasi është më i mirë sepse janë një repart më i fortë. Duke deklaruar një intervistë për gazetën Italiane La Stampa, ai theksoi: Ndoshta, po. Por sinqerisht, Barcelona po luan në mënyrë fantastike. Ata kanë fituar pesë ose gjashtë trofetë e fundit dhe janë në krye të La Ligas”. “Messi ishte i shkëlqyer vitin e kaluar dhe është edhe këtë vit, por ekipi është duke e ndihmuar atë dhe ai i njeh bashkëlojtarët më mirë”. “Mendoj se jam në një nivel të lartë. Nëse Madridi rrezikon fitoren , nuk do të thotë se unë luaj keq. Mendoj se Real Madrid mund të bëj më shumë në Ligë dhe unë jam duke punuar çdo ditë për tu dëshmuar. Është viti i parë këtu dhe mund të dhurojmë më shumë si grup, por unë nuk mund të ankohem individualisht”, shtoi ai. |
|
|
|
| Edonisi |
Postuar më 21-04-2010 17:53
|
|
Administratorë Afishime: 126 Regjistruar më: 10.04.10 |
-Nuk e ka thënë as një herë se është më i miri,e ka thene ne menyre ironike se skuadra eshte pas suksesit te tij. |
|
|
|
| | *Shko në Forum tjetër* |: |